Ukupno mu je to 13. gol u Primeri te 18

Nije mu bilo lako posljednjih dana, on je još dijete, a bio je pod velikim pritiskom.Trajalo je naguravanje minutu-dvije Nogometni Dres 2016 2017, a onda je utakmica ipak nastavljena u kudikamo normalnijem tonu.Lešković ide na operaciju, Schildenfelda već duže vremena muči Ahilova tetiva, Benković se žali na aduktor pa su zasad zdravi samo Sigali i mali Soldo.

Lovre Kalinić bio je na visini zadatka: blokirao je pokušaj Grezde u 23. minuti, potom i nekoliko šansi za Mirka Marića dres FC Barcelona 2016 2017, dok je na drugoj strani Toma Bašić uzdrmao prečku iz slobodnjaka.Iznimka nije bio ni derbi protiv Hammarbyja.

No, otkada sam u Lokomotivi, znamo naš put. Stvori igrača, pa ti ga uzmu, pa odmah moraš stvarati dalje.Neposredno nakon te situacije Fernandes se umalo upisao u strijelce pogodivši stativu s 20-ak metara.Pred nama je teška sezona i neophodan nam je još jedan srednji branič - govori Kranjčar.A onda je pao i gol. Igrala se 32. minuta kad je Ante Erceg fino prihvatio loptu Nikole Vlašića s lijeve strane.