Svaka utakmica nam je ista

Cico Kranjčar rado bi ga vidio u svojim redovima nakon velikih problema sa stoperskom linijom.Ne žuri mu se.Josip Posavec branio je svih 90 minuta za Palermo, dok je Ivan Perišić igrao za Inter do 68. minute.A mi iz svojih prigoda ne zabijamo.Nije moglo bolje početi za "modre" koji su poveli već u drugoj minuti.

Zbog čestih ozljeda srednjih braniča, Dinamov trener Zlatko Kranjčar želi u Maksimir dovesti još jednog obrambenog igrača!U cijeloj priči i Dinamo mora promijeniti ploču.Marcelo Brozović ostao je na klupi Intera, kao i Mato Jajalo na klupi Palerma.Teško je tako igrati. Imali smo dva-tri zicera koja smo propustili i odmah za to bili kažnjeni. Pa smo dobili i taj nesretni crveni karton.

Grešku u domaćoj obrani iskoristio je Junior Fernandes uposlivši Antu Ćorića, a prvo ime maksimirskog kluba, nakon odlazaka Marka Pjace i Marka Roga, od stative pogađa za 0-1.Prvi na popisu želja je Pedro Miguel Nogometni Dres 2016 2017 (26), srednji branič katarskog Al Sadda, kojeg je Cico trenirao u Al Ahliju i dobro ga poznaje.