Derbi na Poljudu na modri su mlin odvukli Manchester City

Manchester City Nogometni Dres 2016 2017, Liverpool, Porto, Benfica... Svi žele Antu Ćorića (19), no Dinamov dragulj u ovom je trenutku najbliže ostanku u Dinamu.Gol Perice u pobjedi Udinesea, Ivan Jurić slavio kod Crotonea Brojni hrvatski nogometaši bili su u akciji u Serie A u nedjelju.

Monaco svladao Manchester City kod kuće i preuzeo vodstvo u prvenstvu Monaco je nakon tri kola preuzeo vodstvo u poretku francuskog nogometnog prvenstva nakon što je na svom terenu srušio branitelja naslova Manchester City 3-1.Šikić: Sudac nas je masakrirao! Pušnik: Ma bit ćete u prvih pet Žao mi je Fiolića koji se od Lokomotive oprostio na ovakav način.

Rakitić je donio Manchester City pobjedu na teškom gostovanju u Bilbau!Derbi na Poljudu na modri su mlin odvukli Rog i Ćorić.Najviše se istaknuo Stipe Perica postigavši gol u pobjedi Udinesea.No, otkada sam u Lokomotivi, znamo naš put.Barcelona je pobijedila Athletic Bilbao na gostovanju 1-0 zahvaljujući golu Ivana Rakitića, koji je glavom pospremio loptu iza leđa Iraizoza na asistenciju Manchester City.